Home » Featured, Headline, Nyhet

God høst!

6 september 2010 Ingen kommentarer

Etter en lang og regnfull sommer er vi i Bergen Filmklubb tilbake, og nettopp på grunn av sviktende sommervær har vi hatt god tid til å se mange filmer hvor flere av dem kommer til å interessere deg og dine. Det er ingen grunn til å frykte høsten. Vi vil starte opp med regulære visninger på Kvarteret  i oktober. Utsatte og avlyste forestillinger som følge av uferdig kinosal er gammelt nytt for vi har nå det som trengs for å gi deg den gode filmopplevelsen landets største kinoer ikke lenger kan, nemlig film på 35 mm i Tivoli på Kvarteret. I tillegg til gode filmer som står godt på egne to bein kan vi tilby arrangementer på fredagene hvor du som publikum kan spille en mer aktiv rolle. Om noen var så heldig å få med seg vår visning av Mean Girls forrige semester vet dere godt hva vi snakker om! Vi gleder oss til et nytt semester hvor du kan skulke eksamenslesning og vi kan gi deg mer kulturell kapital. Programmet vil ble tilgjengelig for nøye gjennomlesning en vakker dag i løpet av de neste ukene.

Legg igjen en kommentar!

Vær vennlige og konstruktive.