Home » Featured, Film, Headline, Nyhet, Uncategorized

Programslipp og BIFF-snadder 17. oktober på Tivoli!

12 oktober 2010 Ingen kommentarer

Snart er det BIFF, og det gleder du deg sikkert til. Vi gleder oss til å gjøre deg enda lykkeligere ved å vise en av de mer profilerte filmene fra årets program allerede søndag 17. oktober – en hel halv uke før den egentlige festivalen starter! I skrivende stund krangler vi så fillene fyker om hvilken film vi ønsker å dele med dere, for å gi dere den beste filmopplevelsen overhodet mulig. To ting er i hvertfall sikret: det blir 35 mm, og det blir en film du kan skryte av at du har sett før alle andre. Ta med deg en hundrings, og medlemskap og film blir dekket. Medlemskapet kan du også få god nytte av under BIFF, samt resten av filmklubbens semester. Under BIFF vil det bli vist filmer i Tivoli i regi av Bergen Filmklubb, vi sitter i døren og smiler og du trenger kun å betale 50 kr per billett på disse visningene. Win-win for you! (Medlemskap er obligatorisk på alle visninger).

Så møt opp 20.00 på søndag og få en forrykende filmopplevelse. Kommer du 19.50 får du litt kake også. Velkommen!