Home » Featured, Film, Headline, Nyhet

Årets film fra OIFF er Coppolas SOMEWHERE!

27 november 2010 Ingen kommentarer

Somewhere (Sofia Coppola)Oslo Internasjonale Filmfestival (OIFF) viser sin siste film søndag 28. november, og også i år har østlendingene sagt seg villige til å dele med oss. På førstkommende søndag har vi derfor gleden av å presentere en førpremiere av Sofia Coppolas flunkende nye spillefilm, SOMEWHERE.

Somewhere er et drama om en singel og hardtlevende Hollywood-stjerne som befinner seg midt i en eksistensiell krise. Når hans 11 år gamle datter plutselig en dag dukker opp, settes hele hans tilværelse ytterligere på spill. Gå ikke glipp av denne subtile, gripende og humoristiske skildringen av et far/datter-forhold, så visuelt vakkert gjennomført som bare Sofia Coppola kan få til.

Somewhere kommer på kino 25. desember!

Billetter koster 50.-, (forutsatt medlemskap i Bergen filmklubb)
Medlemskap kan kjøpes i døren for 100,- og vil også gjelde for våren 2011.
Dørene åpner en halv time før. Velkommen!

Legg igjen en kommentar!

Vær vennlige og konstruktive.