Home » Anbefaling, Arrangement, Featured, Film, Headline, Nyhet

My Son, My Son, What Have Ye Done?

28 januar 2011 Ingen kommentarer

Årets film fra TIFF er valgt fra øverste hylle. Etter litt smisking med diversere produsenter og distrubitører, gjort av BfKs mann i Sundance, har vi fått lov til å vise My Son, My Son, What Have Ye Done?. Filmen som er produsert av David Lynch og med Werner Herzog i regisør stolen. Tygg litt på det. Lynch-Herzog! Men, men snart nok dveling rundt dette fantastisk spennende samarbeidet. Her er hva TIFF hadde å si om filmen

Etter å lenge ha bodd i Los Angeles’ Mulholland Drive, var det kanskje uunngåelig at Werner Herzog til slutt skulle samarbeide med David Lynch, en annen visjonær filmkunstner. Lynch produserer her Herzogs fullstendig absurde melodrama inspirert av historien om et faktisk drap i San Diego i 1979. Selv om resultatet åpenbart er «herzogsk», er det en Lynch-aktig stemning til stede gjennom hele filmen, ikke minst fordi flere av hans tidligere skuespillere er med, deriblant Willem Dafoe, Grace zabriskie og Brad Dourif. Sammen med kultfavoritter som Udo Kier, Chloe Sevigny og Michael Shannon utgjør de et imponerende ensemble. Sistnevnte gjør en av sine bedre roller, en grublende og intens amatørskuespiller som utfører et moderdrap som speiler den greske tragedien som han opptrer i på scenen.

Vekslende mellom å være urovekkende, morsom og marerittaktig, er dette en psykotisk reise som bekrefter at den utrettelige Herzog fremdeles har grepet i sin andre vår som regissør.

Vi gleder oss, og håper (og tror) du gjør det samme. Som vanlig er det 50kr for billetten og 100 for medlemskap.
Vi sees 20.00 i Tivoli på Kvarteret 30. Januar!

Legg igjen en kommentar!

Vær vennlige og konstruktive.