Home » Anbefaling, Arrangement, Featured, Film, Headline, Nyhet, Uncategorized

YouTube Trowdown! (Nå med sokker!)

24 mars 2011 Ingen kommentarer

TIRSDAG 5. APRIL
20.00 LANDMARK

Twitter, Facebook, YouTube. Vi kaller det sosiale medier, javel, men i blant kan det allikevel føles litt ensomt å sitte foran dataskjermen tredje kvelden på rad og stirre på babyer som ler av [x]. Stol på Bergen filmklubb, vi vet dette.

Så, for fjerde gang på rad rekker vi ut en hånd i form av YouTube Throwdown. Det som etter hvert må anses som en Bergen filmklubb-tradisjon ble unnfanget i et desperat ønske om å fremstå som rel…evante i en hverdag hvor ingen lenger ser film på kino og hvor den oppvoksende generasjons foretrukne visningsformat er streamet 480×360p. Men så viste det seg jaggu vårs å være ganske så framifrå – for ikke å si populært.
Konseptet er som følger:

Et knippe deltakere – ideelt sett åtte – konkurrerer om å vise de beste youtubeklippene* foran et entusiastisk og meddelsomt publikum. Konkurranseformatet er cup, og i hver runde får deltakerne i oppgave å presentere et gitt antall videoer, hvorav én del er fritt valgt og resten er knyttet opp i mot et sett tilfeldig utvalgte kategorier av typen ‘talkshow’, ‘n*gga please!’, ‘musikkvideo’, ‘ævv’a!!’, ‘rart gammalt og norsk’ og ‘crazy foran webkameraet’.

Denne gangen er premien kan litt FOR kul! I tillegg til heder, ære og vår allerede sagnomsuste vandrepokal kan disse sokkene fra amerika bli dine:

Kvelden koster 50,- og er åpen for alle.