Home » Anbefaling, Arrangement, Featured, Film, Headline, Nyhet, Uncategorized

JUBILEUM – høst 2011

24 juli 2011 Ingen kommentarer

Etter en lengre tid med stillhet vi har fylt med planlegging er vi nå igjen klar til å gi lyd fra oss. Vi vil først og fremst takke alle som kom på våre visninger forrige semester, vi setter pris på støtten vi fikk til tross for en del tekniske problemer vi til stadighet prøver å kvitte oss med. Planleggingen av neste semester er godt underveis og i skrivende stund går vi inn i siste fase av redaksjonsarbeidet. Det er flere filmer kommende semester enn Bergen filmklubb har vist i gjennomsnitt de fire siste semestrene. Dette skyldes en økende trygghet på våre nye visningslokaler, samt at 2011 er året Bergen filmklubb feirer 50 år! Det stemmer, vi har vært her lengre enn de fleste av dere og vil feire dette med et utvidet semesterprogram. I tillegg til ordinære visninger av spektakulært enestående filmer valgt ut av det sittende styret i Bergen filmklubb kommer vi til å vise en rekke såkalte Jubileumsfilmer. Disse filmene, som alle har betydd mye opp gjennom de siste 50 årene for Bergen filmklubb, vil bli vist hver søndag gjennom hele semesteret, i tillegg til et utvidet program under BIFF. Vi vil dette semesteret ha en rekke spesialarrangementer i tillegg til de ordinære visningene hver onsdag samt jubileumsfilmene. Det vil bli mer musikk enn tidligere, og da ikke bare lydspor fra filmene.

Mer informasjon vil komme fortløpende mens vi prøver å gjøre klart et stort og flott jubileumsprogram fylt med film, historie og historier om folk som elsker film. Slippfest for programmet blir 15. august i Tivoli! Vi kommer til å arrangere en helaften for deg og dine, vi gleder oss veldig og håper du gjør det samme!

– Bergen Filmklubb