Home » Anbefaling, Arrangement, Featured, Film, Headline, Nyhet

17.08 – Rocky Horror Picture Show

16 august 2011 Ingen kommentarer

Kultfilmen The Rocky Horror Picture Show har mange rabiate fans hele verden over, men du trenger ikke være psykopat for å ha en dritbra kveld med film, fyll og allsang. Etter fjorårets braksuksess gjentar Bergen filmklubb og Studentteateret Immaturus samarbeidet om en kveld helt utenom det vanlige, og arrangerer sing-along-visning av The Rocky Horror Picture Show. Dette betyr stort sett at alle som vil kan hyle/synge med mens de koser seg med valgfritt sansestimuli – og ingen kan be deg holde kjeft.

Arrangementet er åpent for alle myndige personer, også dem som av én eller annen grunn ikke er medlemmer av Bergen filmklubb ennå. Dørene åpner kl 20.00, og vi vil groove til glamrock og drikke oss til mot, før vi kjører i gang med verdens morsomste transvestitthorrormusical.