Home » Anbefaling, Arrangement, Featured, Headline, Nyhet

18.08 – YouTube Throwdown – OBS! Begynner kl. 19.00

16 august 2011 Ingen kommentarer

Bergen Filmklubb gjentar suksessen og presenterer nok en gang den digitale tidsalders ypperste virale perler i Tivoli på Kvarteret.

YouTube Throwdown handler om å finne fram de aller morsomste, teiteste, mest imponerende eller tankevekkende videoene på YouTube for så å vise dem til publikum, høste deres hyllest og knuse motstanderen ned i støvlene. I så måte er YouTube Throwdown en metafor for livet selv: det hele handler ikke ku…n om å overleve, men om å gjøre det med stil.

Vi lar det hele foregå i en tone som imøtekommer både de digitale darwinistene, så vel som de som kun ønsker å slå et slag for fellesskapet ved å dele litt av den virtuelle skattekisten som YouTube er. Fremfor alt er arrangementet en hyllest til menneskets kreativitet og intelligens, som i sin grenseløse fantasi makter å produsere et tilsynelatende uendelig antall techno-remixer av alt fra skuespillere som flipper ut, til barn som biter; eller som klarer å utarbeide slikt et ekspansivt bibliotek av greatest shits fra fjernsynssendte talentkonkurranser verden over, eller lage animasjonsfilm av frukt som stripper eller stoler som har sex. På YouTube har banaliteten ingen grenser, og på YouTube Throwdown peker ingen fingre.

Som vanlig kan alle som vil melde seg på, baren er åpen, stemningen er til å ta og føle på. La den infantile regresjonen bre seg over deg, tre opp til datamaskinen, la inspirasjonen strømme, og la videoen følge likeså.

Vi begynner allerede klokken 19.00, så her er det ingen grunn til å la publikum vente!

Legg igjen en kommentar!

Vær vennlige og konstruktive.