Home » Anbefaling, Arrangement, Featured, Film, Headline, Nyhet

28.08 – Førpremiere Oslo, 31. august, Reprise, Procter

24 august 2011 4 kommentarer

Anders har vokst opp på Oslo vest, hatt en privilegert oppvekst hos en velstående og stabil familie, funnet seg naturlig til rette i den unge intellektuelle kultureliten, og bor nå på en avrusningsklinikk for narkomane utenfor Oslo. Han er preget av en altoverskyggende tomhetsfølelse, og finner selve tilværelsen meningsløs.

I kveld viser vi både Joachim Triers nyeste som åpningsfilm for høstprogrammet vårt, samt hans eldre. Klokken 18.30 begynner kortfilmen Procter, før vi så går over til Reprise, og avslutter klokken 21.00 med Oslo, 31. august.

Facebook-arrangement

Filmomtaler:
OSLO, 31. AUGUST
REPRISE / PROCTER

4 Comments »

• Charlotte sa:

Pris for medlemmer og ikke-medlemmer? :)

• admin (author) sa:

Ordinære priser er 50kr per arrangement, medlemskap er obligatorisk. Medlemskap koster 100kr. Visningen er inkludert dagen du tegner medlemskap. Det vil si, hvis det blir den første visningen du går på betaler du 100kr for hele arrangementet.

• Agne sa:

Are movies always being displayed with English subtitles?

• admin (author) sa:

Unfortunately, no, to find out which films will feature subtitles, and in what language, the best thing would be to check our semester catalogue. Non-English and non-Norwegian language films will of course have subtitles, but whether they will be in Norwegian or English is difficult to say. With digital copies, with subtitles in multiple languages, we prioritize Norwegian and fall back on English if Norwegian subtitles are unavailable.

The spoken language in Procter is english, no subtitles. Reprise is in Norwegian, without subtitles. Oslo, 31. august is in Norwegian, with English subtitles.

If you are curious about a particular release you can always ask in out comments section.