Home » Anbefaling, Arrangement, Featured, Film, Headline, Nyhet

31.08 – Stumfilmkonsert: Panserkrysseren Potemkin

25 august 2011 Ingen kommentarer

Onsdag, 31. august settes av til storslått stumfilm med live musikk.

Mannskapet på panserkrysseren Potemkin bryter ut i mytteri etter umenneskelig behandling fra sine overordnede. Revolusjonen sprer seg videre til Odessa, og den sovjetiske hæren trer på banen for å døyve opprøret. Basert på virkelige hendelser under tsar-regimet i 1905, er Panserkrysseren Potemkin klassisk fortellerkunst og et høydepunkt for sovjetisk montasjefilm.

Sekstetten Ensemble Thornhill setter prikken over I-en ved å stille med live musikalsk akkompagnement, komponert av Daniel Thornhill spesielt for denne anledningen. Vi snakker om en spennende kombinasjon av klassisk og samtidsmusikk.

Facebook-arrangement

MER INFO

Legg igjen en kommentar!

Vær vennlige og konstruktive.