Home » Headline, Nyhet

Åpningssuksess!

29 august 2011 Ingen kommentarer

Høstens offisielle åpningskveld tok form av et Joachim Trier-maraton uten like: først Triers kortfilm Procter, så hans langfilmdebut Reprise, så førpremiere på Oslo, 31. august som åpningsfilm for semesteret. I forbindelse med denne filmfesten solgte vi over 110 nye medlemskap til Bergen filmklubb. Køen til visningen sto ut døren til Kvarteret, og salen i Tivoli har sjelden vært så fullsatt som den var i går. Det er gledelig å se at vi arrangerer relevante og spennende visninger som trekker filminteresserte mennesker, og det lover vi å fortsette med!

Noen stemningsbilder fra tidlig på kvelden:

Resten av uken kan vi by på tre vidt forskjellige visninger: på tirsdag (30.08) kan du se dokumentaren om den eksentriske musikeren Daniel Johnston, The Devil and Daniel Johnston, etterfulgt av Young Dreams’ egne livetolkninger av en håndfull av låtene hans. Det hele går ned kl. 20.00 på Landmark: MER INFO | Facebook

Onsdag 31.08 returnerer vi til Tivoli med en storslått visning av Sergei Eisensteins klassiske stumfilm Panserkrysseren Potemkin, akkompagnert av flunkende ny filmmusikk skrevet av komponisten Daniel Thornhill, og fremført av et ensemble på syv høyst kompetente musikere. Vi begynner kl. 20.00: MER INFO | Facebook

Neste søndagsvisning, 04.09, blir David Lynchs horror-scifi Eraserhead, i Tivoli kl. 20.00. MER INFO

Legg igjen en kommentar!

Vær vennlige og konstruktive.