Home » Anbefaling, Arrangement, Featured, Film, Headline, Nyhet

28.09 – BIFF-snadder

26 september 2011 Ingen kommentarer

Igjen er det duket for Bergen internasjonale filmfestival, BIFF. Allerede en uke før Magnus Barfot kinosenter blir forvandlet til festivalarena, gir vi våre medlemmer mulighet til å meske seg med en av de beste filmene fra årets BIFF-program. Tittelen holdes som vanlig hemmelig helt frem til visning. I fjor viste Filmklubben den kontroversielle mockumentaren I’m Still Here, og tidligere har vi presentert snikpremierer på Ulrich Seidls Import Export og Hundedager, oppsiktsvekkende Man tenker sitt, og den fornøyelige og noe lettere American Splendor.

BIFF har etablert seg som en av årets viktigste kulturbegivenheter i Bergen. Med tidligere styremedlem i Bergen filmklubb Tor Fosse i sjefsstolen, sikter festivalen fortsatt høyt, med over 120 titler fordelt på ulike program. I år som tidligere satser festivalen sterkt på dokumentarfilmer. Hovedprogrammet vil by på en rekke filmer av høy klasse som kanskje aldri blir å se på norske kinoer igjen samt snikpremierer på etterlengtede kino- filmer. Kort oppsummert: Sett av regntunge oktober til sterke opplevelser både på BIFF og filmklubben.