Home » Anbefaling, Arrangement, Featured, Film, Headline, Nyhet

02.12 – Primer + foredrag om tidsreise

30 november 2011 Ingen kommentarer

Ingeniørene Aaron og Abe finner opp en tidsmaskin i garasjen. De starter i det små ved å utnytte aksjemarkedet og tjene noen slanter, men etter hvert begynner de å manipulere sine egne, og hverandres, liv. Primer er en tilbakelent science fiction-film som nedprioriterer det sensasjonelle, til fordel for det hverdagslige, hvor gjennomsnittlige mennesker motiveres av ønsker vi alle kjenner – frihet, anerkjennelse og økonomisk trygghet. Det komplekse plottet vil du kverne over lenge etter at rulleteksten har passert.

OBS! Etter filmen vil partikkelfysiker Nils-Erik Bomark holde et lite foredrag om tidsreise i og utenfor filmen, samt ta imot spørsmål fra salen.

MER INFO | FACEBOOK

Legg igjen en kommentar!

Vær vennlige og konstruktive.