Home » Anbefaling, Arrangement, Featured, Film, Headline, Nyhet

11.12 – Ekstravisning: Catfish

9 desember 2011 Ingen kommentarer

Vi beklager igjen at Catfish måtte avlyses forrige gang, og setter den opp igjen!

I Catfish møter vi den begavede fotografen Nev, som får livet sitt dokumentert av et kamerateam bestående av sin bror og en kompis. Etter hvert utvikler han et nærrt forhold til en kvinne via Facebook. Megan er en vakker sangerinne og danser som bor i Michigan hos sin talentfulle familie, og etter en rekke telefonsamtaler og en lang chat-logg beslutter Nev seg for å ta turen til Michigan for å møte sin etter hvert ganske store forelskelse og stilne sitt savn. Og det er herfra at filmen tar en ny og overraskende vending.

MER INFO | FACEBOOK

Gratis for medlemmer!

Legg igjen en kommentar!

Vær vennlige og konstruktive.