Home » Anbefaling, Arrangement, Featured, Film, Headline, Nyhet

29.01 – Åpningsfilm: Morvern Callar

25 januar 2012 Ingen kommentarer

I sin andre spillefilm klarte Lynne Ramsay å bevise at hennes pangstart på regissørkarrieren ikke var et lykketreff. Hun makter å videreføre det intime karakterfokuset og den glidende kameraføringen fra Rottefangeren (1999) og sine kritikerroste kortfilmer. Der hvor disse filmene fungerer som klassiske og tidløse britiske oppvekstskildringer, oppleves Movern Callar som en filmatisk nyvinning frigjort fra enhver sjangerkonvensjon. Basert på Alan Warners roman med samme navn, er filmen en tett personskildring av Morvern, en moderne skotsk kvinne hvis rastløse eventyrlyst katalyseres av hennes samboers selvmord.

MER INFO | FACEBOOK

Legg igjen en kommentar!

Vær vennlige og konstruktive.