Home » Anbefaling, Arrangement, Featured, Film, Headline, Nyhet

Godt nyttår!

9 januar 2012 Ingen kommentarer

Hvis dere alle er ferdige med å bade i fett og akevitt er det på tide å komme seg tilbake til skolebenken. Og med det mener vi kinosalen. Bergen filmklubb har nok en gang et aldeles strålende program å by på, og vi begynner med et samarbeid med Hulen førstkommende fredag (selveste fredag den trettende), med den hulebaserte skrekkfilmen The Descent (2005). I uke 3, nærmere bestemt onsdag 25. januar, gjenoppliver vi vår publikumsmagnet Youtube Throwdown på Landmark, før vår åpningsfilm, som inntil videre er hemmelig, offisielt starter semesteret i Tivoli søndag 29. januar.

Godt nyttår, kjære venner av Bergen filmklubb, og vel møtt!

Legg igjen en kommentar!

Vær vennlige og konstruktive.