Home » Anbefaling, Featured, Headline, Nyhet

Programmet er klart!

16 januar 2012 Ingen kommentarer

Programmet er satt, filmomtaler er lastet opp og katalogen går i trykken i denne stund. Vi snakker om en balansert miks med alt fra uhøytidelig fjernsynsunderholdning til eksperimentell filmkunst, via en lang rekke filmperler, gamle og nye. I vår samarbeider Bergen filmklubb med Studentersamfunnet i bergen, Bergen kunsthall, samt Homodagene i Bergen; som alle bruker film som tennplugger. I tillegg har vi satt opp en filmserie med filmskaperens kreative prosess som tema. Vi håper dere liker programmet, det gjør vi! Vi gleder oss til å dele alle disse film-, og ikke minst fjernsynsjuvelene, med dere.

Følg oss på nettsiden, Facebook og Twitter, og meld deg på vårt nyhetsbrev. Vi skal holde deg oppdatert på det som skjer fremover. Imens kan du sikle over det rykende ferske programmet her: Program for våren 2012

Legg igjen en kommentar!

Vær vennlige og konstruktive.