Home » Anbefaling, Arrangement, Featured, Film, Headline, Nyhet

05.02 – Sonatine

2 februar 2012 Ingen kommentarer

Yakuza-sjef Murakawa sendes til den tropiske øyen Okinawa for sitt aller siste oppdrag. Hans jobb skal være å ordne opp i en krangel mellom to rivaliserende bander. I utgangspunktet skal det hele gå rolig for seg, men etter at en bombe eksploderer i den ene bandens hovedkvarter og Murakawa og hans medhjelpere havner midt i en skuddveksling på en restaurant, blir situasjonen imidlertid nok så blodig og kompleks. Murakawa og hans menn velger å gå i dekning på en avsidesliggende strand. Her fordriver de tiden med å sumowrestle og skyte ølbokser av hodene til hverandre. Det hender også at de ut av kjedsomhet slår stein, saks, papir for å avgjøre hvem som må rette en pistol mot sitt eget hode i en runde russisk rullett. Samtidig tårner gangsterverdenen utenfor seg sakte men sikkert opp og leder filmen til en voldelig og bloddryppende finale.

Sonatine er en annerledes yakuza-film, og uten tvil en av de filmene som gjorde Takeshi Kitano til en kultskikkelse også utenfor hjemlandet.

MER INFO | FACEBOOK

Legg igjen en kommentar!

Vær vennlige og konstruktive.