Home » Anbefaling, Arrangement, Featured, Film, Headline, Nyhet

10.02 – R. Kellys Trapped in the Closet

8 februar 2012 Ingen kommentarer

R. Kelly våkner en tidlig morgen og oppdager at han befinner seg i en fremmed seng med en fremmed kvinne. Det går opp for ham at han har vært utro mot sin elskede kone, og han kan plutselig ikke komme seg fort nok hjem. Uheldigvis eskalerer situasjonen umiddelbart, og halvannet minutt inn i fortellingen står vår helt i klesskapet mens hans nye elskerinne konfronteres av sin egen mistenksomme ektefelle. Ektemannen maner sannheten ut av henne, og kort etter står de der alle tre, i et pinlig trekantdrama. Det er derimot først nå ting virkelig tilspisser seg, og ektemannen inviterer inn sin egen homofile elsker. Forresten har R. Kelly for lengst trukket pistolen og ektemannen vifter med en kniv. Nei, vi nærmer oss ikke tredje akt i et intetsigende fjernsynsdrama, men fem-minuttersmerket i R. Kellys musikkvideoserie Trapped in the Closet – en såpeopera i 22 deler.

Gratis for medlemmer!

MER INFO | FACEBOOK

Legg igjen en kommentar!

Vær vennlige og konstruktive.