Home » Anbefaling, Arrangement, Featured, Film, Headline, Nyhet

24.02 – Spider

23 februar 2012 Ingen kommentarer

Omtrent samtidig som Internett inntok de tusen hjem, lanserte statskanalen sin nye satsning: NRK2, kanalen som skulle være «ung» og «annerledes». «Spider» var et av programmene som ble presentert. Det tok for seg nettopp internetts muligheter, og lignet ingenting som tidligere hadde vært vist på norsk TV. I studioet står en rekke datamaskiner i en halvsirkel, og programleder Erik Meyn løper fra skjerm til skjerm mens han roper på kameraet, som konsekvent kalles «glassøyet». Kameraføringen er mildt sagt svimlende, og den psykedeliske vignettmusikken løper i bakgrunnen. Å se «Spider» i dag er en flau, men underholdende opplevelse – programmet oppfant på en måte pute-tv lenge før begrepet oppstod.

MER INFO | FACEBOOK

Legg igjen en kommentar!

Vær vennlige og konstruktive.