Home » Anbefaling, Arrangement, Featured, Film, Headline, Nyhet

Bergen filmklubb presenterer: «Filmskaperens byrde»

13 mars 2012 Ingen kommentarer

Bergen filmklubb presenterer i vår en serie filmer under paraplyen «Filmskaperens byrde», hvor fellesnevneren er tematikken rundt det å lage film i seg selv.

Mang en filmskaper har forsøkt å utnytte potensialet til å kommentere livet og filmen samtidig, ofte med det resultat at de mister kontroll over dem begge. Flere har opplevd at filmen tar overhånd og gjør selve livet underordnet og ute av stand til å konkurrere med filmens spenningskurver og dens oppklarende konklusjoner. Bergen filmklubb har i år satt sammen en serie bestående av fem filmer som viser hva som kan skje når grensen mellom filmen og livet blir så uklar at man ikke lenger kan se hvor den går.

MER INFORMASJON

Legg igjen en kommentar!

Vær vennlige og konstruktive.