Home » Anbefaling, Arrangement, Featured, Film, Headline, Nyhet

11.04 – Circumstance-Ung og skeiv i Midtøsten

9 april 2012 Ingen kommentarer

I Circumstance møter vi Atafeh som har vokst opp i et privilegert hjem i Teheran, fylt med musikk, kunst og intellektuell nysgjerrighet. Sammen med bestevenninnen Shireen drømmer hun om berømmelse og eventyr. Med ungdommelig giv dykker de ned i den iranske undergrunnskulturen med sex, drugs and rock’n’roll. Mest berusende for de to 16-åringene er likevel frihetsfølelsen og en seksuell og emosjonell oppvåkning.

 

Før filmen inviterer vi til en samtale med syrisk-norske Sara Azmeh Rasmussen og landrådgiver Geir Skogseth om de utfordringene som homofile i Midtøsten møter hver dag.

MER INFO|FACEBOOK

Legg igjen en kommentar!

Vær vennlige og konstruktive.