Home » Anbefaling, Arrangement, Featured, Film, Headline, Nyhet

04.05 – Lasse og Geir

3 mai 2012 Ingen kommentarer

Enten du mener det er komedie eller drama, generasjonsfilm eller bortkasta skattepenger, så vil Lasse og Geir fortsatt stå som en bauta i norsk ungdomsfilm. Petter Vennerød selv har i ettertid kalt denne filmen for en vorspielfilm. Dette synes Bergen filmklubb er helt riktig. Men der Vennerød ikke synes filmen har noe i dagens samfunn å gjøre, mener vi den innehar aspekter som også er relevante for vår tid. Så om du tar turen på denne flotte fredagsvisningen for å skratte, grine eller humre, vil du uansett oppleve en norsk filmhistorisk klassiker. Lasse og Geir er ufattelig morsom, men hvis man tar på seg AKP-ML-brillene sine vil man kanskje se noe dypere bak det hele.

Visningen er gratis for medlemmer.

MER INFO | FACEBOOK

Legg igjen en kommentar!

Vær vennlige og konstruktive.