Home » Anbefaling, Arrangement, Featured, Film, Headline, Nyhet

29.08 – Mot veggen

27 august 2012 Ingen kommentarer

Sibel og Cahit møtes på psykiatrisk avdeling, og ender opp med å gifte seg proforma. Mot veggen følger to skjøre sjelers forsøk på å takle omverdenens omkalfatringer, men er samtidig et portrett av en kultur som befinner seg i skjæringspunktet mellom øst og vest. Filmen innbrakte tysktyrkiske Fatih Akin Gullbjørnen under Berlinalen i Tyskland, og ble hans internasjonale gjennombrudd.

MER INFO | FACEBOOK

Sibel and Cahit meet in a psychiatric ward, and end up marrying out of convenience. Head-on depicts two fragile souls trying to cope with the world, but also works as a portrait of a culture at the crossroads between east and west. The film brought Fatih Akin the Golden Bear at the Berlinale, and was his international breakthrough.

MORE INFO | FACEBOOK

Legg igjen en kommentar!

Vær vennlige og konstruktive.