Home » Anbefaling, Arrangement, Featured, Film, Headline, Nyhet

Velkommen tilbake!

13 august 2012 Ingen kommentarer

Det er høst, det er regn, det er Bergen og det finnes tusen grunner til å la bildene i Tivoli fortelle mer enn tusen ord.

Som vanlig har vi et variert og tettpakket program: vi skal til Tokyo. Vi skal til Mars. Vi skal til Seoul. Vi skal til Berlin. Vi skal til Chinatown. Vi skal til fremtiden. Vi skal til verdensrommet. Vi skal til livet etter døden. Vi skal til ubehaget, frykten, gleden og kjærligheten. Vi skal hylle våre samtidige auteurer og hedre våre avdøde. Vi skal børste støv av glemte skatter og rette oppmerksomheten mot nye perler.

Med andre ord er det all grunn til å tegne medlemskap også i høst. Velkommen til et nytt semester med Bergen filmklubb!

 

Legg igjen en kommentar!

Vær vennlige og konstruktive.