Home » Anbefaling, Film

17.02 – Night of the Hunter

16 februar 2013 Ingen kommentarer

Gjennom en medfange finner seriemorder og selvutnevnt predikant Harry Powell ut at Fru Harper er i besittelse av verdifullt tyvegods, uten at hun selv er klar over det det. Powell vil få fatt på verdiene, og planen er enkel: reise til Fru Harpers hjemby, sjarmere og gifte seg med henne, manipulere barna hennes til å finne frem verdisakene for så å stikke av med dem. The Night of the Hunter er en underlig film. Delvis religøs fabel, delvis noir-thriller. På én side fremstår den som en småspekulativ b-film adaptert fra en kioskroman. Samtidig preges den av et inspirert formspråk som hører hjemme i en helt annen klasse filmskapere.

MER INFO | FACEBOOK

Legg igjen en kommentar!

Vær vennlige og konstruktive.