Home » Anbefaling, Film

Gratisvisning: Jurassic Park

14 februar 2013 Ingen kommentarer

Nyere teknologi har gjort det mulig for et genmodifiseringsfirma å klone dinosaurer og opprette en dinosaurpark, men før denne kan tas i bruk blir de nødt til å tilkalle et knippe eksperter for å forsikre seg om at alt er trygt. Inn inviteres to paleontologer, en matematiker, samt sjefens to barnebarn – men det er øgler i paradis, og marerittet er et faktum etter at en tropisk storm og øvrige omstendigheter tvinger hele øyas strømgjerder i bakken. For bak det høyeste gjerdet lusker den største faren, herskerøglen Tyrannosaurus Rex. Plutselig var det ikke så gøy å besøke morfars temapark likevel!

Visningen er gratis for medlemmer.

MER INFO | FACEBOOK

Legg igjen en kommentar!

Vær vennlige og konstruktive.