Home » Anbefaling, Arrangement, Film

24.04 – Nedfall: Nasseredin Sjah og hans 84 koner (Landmark)

22 april 2013 Ingen kommentarer

Ny kveld med Nedfall på Landmark! Denne gang viser vi Beate Petersens «Nasseredin Sjah og hans 84 koner». Kunstneren vil være tilstede og holde en innledning før filmen.

Nedfall er Bergen Kunsthalls egen serie for film- og videokunst som produseres i samarbeid med Bergen Filmklubb. Nedfall blir kuratert av Bergen Kunsthall og vil inneholde filmvisninger, presentasjoner og foredrag.

Opprinnelig er Nedfall tittelen på en kortfilm av Erik Borge fra 1964 og blir av mange regnet som den første frie kunstneriske filmen i Norge. Den banet veien for en periode med eksperimentering innen ny norsk film som representerte et brudd med etablerte holdninger og verdier.

FACEBOOK

Legg igjen en kommentar!

Vær vennlige og konstruktive.