Home » Uncategorized

Bergen filmklubb søker annonsører til høstkatalogen

22 juni 2013 Ingen kommentarer

Hei!

Vi i Bergen filmklubb er for tiden på utkikk etter annonsører til vår programkatalog for høsten 2013 og henvender oss til dere med vårt annonsetilbud.

Hvem er vi?
Bergen filmklubb er Norges største filmklubb. Vi er et viktig visningsforum for film og spiller en sentral rolle i Bergens kulturliv. Programprofilen vår spenner bredt fra rykende ferske festival- og premierefilmer, nye og spennende filmskapere fra ukjente filmland, til viktige og interessante dykk i filmhistorien. Filmklubben kan årlig by på over 60 filmtitler fordelt på like mange visningsdager.

Bergen filmklubb har en formalisert medlemskapsordning med Cinemateket USF og har årlig rundt 2000 medlemmer, hovedsakelig i alderen 18-35. Mange er studenter. Bergen filmklubb viser film i den nye kinosalen på Det Akademiske Kvarter to til tre ganger i uken, i tillegg til enkelte ekstraordinære samarbeidsvisninger med andre organisasjoner rundt om i byen.

Hva kan vi tilby?
Vi tilbyr dere annonseplass i vår programkatalog. Katalogen kommer ut i et opplag på 1500. Den deles gratis ut til våre medlemmer og andre interesserte i Bergen og landet for øvrig. I tillegg distribueres katalogen til bibliotek, medieinstitusjoner, kafeer og utesteder i Bergen sentrum. Leseeksemplarene på kafeer er veldig populære, og mange kafeer etterlyser stadig påfyll av våre kataloger. Katalogen blir også distribuert til Handelshøyskolen, Høgskolen i Bergen og Universitetet i Bergen og er tilgjengelig på visningsstedene Det Akademiske Kvarter, Landmark og kulturhuset USF Verftet hele høsten.

Vi nevner spesielt at utgivelsen er aktuell hele semesteret og benyttes aktivt av våre medlemmer helt frem til sommeren. Katalogen er således ikke bare et ferskvareprodukt, men en god mulighet til å reklamere over lengre tid.

Frister
Frist for annonsebidrag er torsdag 01.08. 2013. Katalogen distribueres fra semesterstart. Håper dere finner dette interessant. Ikke la denne muligheten til å reklamere i Bergens ledende filmkatalog for høsten 2013 gå fra dere!

Bergen Filmklubb