Home » Uncategorized

Bergen filmklubb søker flere medarbeidere! Rekrutteringsmøte utsatt til torsdag 29.08!

15 august 2013 Ingen kommentarer

promo1Er du glad i film? Har du lyst til å se hele programmet vårt gratis? Har du lyst på fordeler på Kvarteret?

Da skal du selvfølgelig bli med som medarbeider i Bergen filmklubb!

Våre medarbeidere får oppgaver som å selge billetter til visningene, stå i baren og henge opp plakater. Du får internkort til Kvarteret, noe som betyr at du får reduserte priser og gratis inngang til Helhus-arrangementer, og du får selvfølgelig også se masse god film uten at det koster deg en krone!

Høres dette interessant ut? Kom på informasjonsmøte for medarbeidere i Tivoli, torsdag 29. august kl. 17.00!

Bergen film club invites everyone to a meeting for new recruits on Thursday the 29th of August. 17:00 in Tivoli at Det akademiske Kvarteret (origanally 21.08, but postponed because of orientation week). Here there will be information on what a volunteer duty’s there are and the benefits of volunteering (free movies, cheaper prices at Kvarteret, free entrance to helhus every Saturday, free movies at Cinematket). Hope to see you there!