Home » Uncategorized

Bergen filmklubb søker flere medarbeidere! Rekrutteringsmøte utsatt til torsdag 29.08!

15 august 2013 Ingen kommentarer

promo1Er du glad i film? Har du lyst til å se hele programmet vårt gratis? Har du lyst på fordeler på Kvarteret?

Da skal du selvfølgelig bli med som medarbeider i Bergen filmklubb!

Våre medarbeidere får oppgaver som å selge billetter til visningene, stå i baren og henge opp plakater. Du får internkort til Kvarteret, noe som betyr at du får reduserte priser og gratis inngang til Helhus-arrangementer, og du får selvfølgelig også se masse god film uten at det koster deg en krone!

Høres dette interessant ut? Kom på informasjonsmøte for medarbeidere i Tivoli, torsdag 29. august kl. 17.00!

Bergen film club invites everyone to a meeting for new recruits on Thursday the 29th of August. 17:00 in Tivoli at Det akademiske Kvarteret (origanally 21.08, but postponed because of orientation week). Here there will be information on what a volunteer duty’s there are and the benefits of volunteering (free movies, cheaper prices at Kvarteret, free entrance to helhus every Saturday, free movies at Cinematket). Hope to see you there!

Legg igjen en kommentar!

Vær vennlige og konstruktive.