Home » Anbefaling, Arrangement, Nyhet

Høst! Katalog! Program!

12 august 2013 Ingen kommentarer

489c78d2034211e3870c22000aa803ac_7Sommeren er på hell eller kanskje til og med over, du er ferdig med feriering og festival og sommerjobb, og du er tilbake i byen du enten elsker fordi du har grodd fast her eller hater fordi du egentlig er østlending. Uansett hva du kjenner deg igjen i er Bergen filmklubb som alltid klare til å fylle hverdagen din med mening.

Høsten 2013 vil sannsynligvis for ettertiden bli stående som den høsten vi klarte å verve flest nye medlemmer bare på grunnlag av et sykt bra program. For det er det. Vi skal se syrete animasjonsfilm fra syttitallet. Vi skal henge rundt på Oslo City i en tid før stedet var ensbetydende med helvete på jord. Vi skal på sommerhusferie i Østerrike. Vi skal bli med Carrie på skoleball. Vi skal se at Oh Dae-Su tar jævla mye hevn. Og, selvfølgelig, vi skal på BIFF, Phonofestivalen og Nedfall.

Alt dette og mer! Programkatalogen får du tak i på Kvarteret eller der du ellers leser pensum eller drikker kaffe. Dersom dette foreløpig ikke stemmer, kan du også rett og slett klikke på linken under og glede deg til nok et heftig semester i filmens navn.

BERGEN FILMKLUBB – HØSTEN 2013