Home » Anbefaling, Arrangement, Film

08.09 – XXY

7 september 2013 Ingen kommentarer

XXY1-300x225Alex Krakan er 15 år gammel, og bor med sin familie ved den uruguayske kysten. Like etter Alexs fødsel flyttet familien fra Argentina til et isolert hus, bortgjemt i sanddynene. Her bærer Alex på en hemmelighet, mens faren, en marinbiolog, redder skadede sjødyr. Skilpaddene faren arbeider med er ved første blikk kjønnsløse – det krever nærmere undersøkelser for å fastsette deres kjønn, et trekk de deler med Alex. XXY er både en spartansk og estetisk undersøkelse av pubertetens velkjente lengsel etter normalitet, samt et moderne innblikk i de mange mysteriene som former et menneske.

«http://www.bergen-filmklubb.no/2013-host/xxy/»>MER INFO | FACEBOOK

Legg igjen en kommentar!

Vær vennlige og konstruktive.