Home » Anbefaling, Arrangement, Film

22.09 – Den ville planeten

22 september 2013 Ingen kommentarer

tumblr_m3bfjkJMxO1r2v2xso1_1280-300x218En foreldreløs liten skapning blir funnet av en far og hans datter. Moren til den vesle har nettopp blitt drept av en gruppe barn, og jenta spør om hun kan beholde den som et kjæledyr. Så langt et klassisk kjæledyrsscenario, men verden vi her møter tilhører René Lalouxs kultklassiker Den ville planeten, hvor jenta og hennes far er medlemmer av den blåhudede arten Draag, og deres nye kjæledyr er et lite menneske. Den ville planeten følger denne gutten, Terr, gjennom barndommen og inn i en opprørsk ungomstid. Historien i Den ville planeten kan nok ligne andre dystopiske filmer, men animasjonen er ulik det meste du kan tenkes å ha sett før – en miks av Salvador Dali og tsjekkisk barne-tv.

MER INFO | FACEBOOK

Legg igjen en kommentar!

Vær vennlige og konstruktive.