Home » Anbefaling, Arrangement, Film

02.10 – BIFF-snadder

2 oktober 2013 Ingen kommentarer

BIFF-300x168Bergen Filmklubb er glade for også i år kunne invitere til BIFF-snadder!

Filmen vi skal vise hadde premiere på Sundance-festivalen i januar i år, og «for a time the movie was trending higher on Twitter than Sundance itself».

Filmen har fått svært gode kritikker, de fleste kritikere klarer ikke slutte å snakke om den. Det har blitt sagt om filmen at den flyter vakkert fra en passasje til den neste, og bygger opp en følelse av angst og melankoli på hvert mystiske steg av veien.

Denne filmen vil du rett og slett ikke gå glipp av, så vi oppfordrer deg til å benytte sjansen og se den før alle andre!

Billetter koster som vanlig 50 kr, påkrevd medlemskap koster 100kr. Den dagen du tegner medlemsskap får du gratis inngang.