Home » Anbefaling, Arrangement, Film, Nyhet

16.10 – Filmquiz (Grøndahls)

16 oktober 2013 Ingen kommentarer

The_Riddler_3Bergen filmklubb arrangerer byens gjeveste filmquiz, hvor våre medlemmer og andre interesserte inviteres til å teste sine ferdigheter, blant annet ved å identifisere filmklipp og besvare spørsmål av varierende vanskelighetsgrad. Det vil bli spørsmål om alt mellom himmel og jord – så lenge det har med film å gjøre.

Vet du hvilken film som nylig ble kåret til verdens beste av Sight & Sound, hvordan Channing «Magic Mike» Tatum tjente nok til salt i grøten før han ble skuespiller eller hvilken by som er bakteppe for flest av Woody Allens filmer? Dette er like relevant for filmnerdene som for den gjengse kinogjenger, så kom deg avgårde til byens mest prestisjetunge filmquiz og vis hva du kan!

Quizmaster for kvelden er den unge veteranen Thomas Cook, kjent fra Møhlenpris’ flotteste bydelskafé Nobel Bopel og den flotteste bydelsquizen Møhlenquiz.

Pris: 20,- pr hode. Maks fem deltakere pr lag.