Home » Anbefaling, Arrangement, Film

03.11 – Dark Horse

3 november 2013 Ingen kommentarer

dark-horse3-300x196Dark Horse utspiller seg i København, og er sentrert rundt tre mennesker i slutten av tyveårene. Vi møter Daniel, som kun har tjent førti lovlige kroner de siste fire årene. Han livnærer seg som grafittikunstner og tagger kjærlighetserklæringer på offentlige husvegger etter oppdrag fra nyforelskede, unge kjærestepar. Hans sjenerte og nervøse bestekamerat, Morfar (eller Roger, som han egentlig heter), drømmer om å bli sertifisert fotballdommer, mens han jobber på en psykiatrisk klinikk. Morfar er forelsket i den sjarmerende Francesca, som bor sammen med sin mor og spiser «magic mushrooms» før hun går på jobb i det lokale bakeriet. Dark Horse er Dagur Kàris andre langfilm, og vakte stor begeistring da den kom. Den ble plukket ut til det offisielle programmet i «Un Certain Regard» under filmfestivalen i Cannes i 2005.

Legg igjen en kommentar!

Vær vennlige og konstruktive.