Home » Anbefaling, Arrangement, Film

24.11 – Still Walking

20 november 2013 Ingen kommentarer

Stillwalking2-300x164Handlingen i Still Walking utspiller seg i løpet av ett varmt sommerdøgn. Hirokazu Koreeda, som trolig er mest kjent for den prisbelønnede filmen Nobody Knows fra 2004, har en fortellerform som er både enkel og komplisert på en gang. Han skildrer menneskelig samspill rundt hverdagslige situasjoner, og dette på en svært vellykket måte. Her brister familiebånd over smertefull fortid og emosjonell distanse, samtidig som varm lengsel og kjærlighet skimtes bak et kjølig slør av familiær tomhet. Som New York Times så fint skrev det: ”…while you’re watching it the rest of the world fades into irrelevance”.

MER INFO | FACEBOOK

Legg igjen en kommentar!

Vær vennlige og konstruktive.