Home » Arrangement, Film

12.02 – Ghost World

11 februar 2014 Ingen kommentarer

ghost-worldEnid (Thora Birch) og Rebecca (Scarlett Johansson) er endelig ferdig med high school, og sitter fast i en verden fylt av dumme, overfladiske og falske
mennesker. Med ingen andre planer enn å flytte inn sammen, leter de to overironiske venninnene etter en retning i livene deres. Det er bare ett problem: Enid har strøket i et kunstfag, og må dermed gå på sommerskole. Rebecca finner seg i mellomtiden en jobb på kaffebaren «The Coffee Experience», med et håp om å oppnå drømmen om en egen leilighet. Som en ren spøk, svarer de to utspekulerte jentene på den utrolig patetiske kontaktannonsen til den svært uhippe Seymour (Steve Buscemi), som uventet endrer livene deres.

MER INFO | FACEBOOK

Legg igjen en kommentar!

Vær vennlige og konstruktive.