Home » Uncategorized

19.02 – Sweet Movie

17 februar 2014 Ingen kommentarer

Sweet MovieSweet Movie starter med en konkurranse – missekonkurransen i 1984, hvor vinneren kåres på grunnlag av å være verdens vakreste jomfru. Vinneren er Miss Canada, og hennes pris er et ekteskap med Mr. Dollars, verdens mest velstående mann. Han viser seg å ha noen særs merkelige trekk, derav en gullbelagt penis, i tillegg til at han har en morbid angst for sexrelaterte sykdommer. Han får sendt henne avgårde i en koffert hvor hun får et virkelig makabert møte med den store verden. Samtidig blir vi servert en parallell historie som utspiller seg på en noe uvanlig båt. Med en gallionsfigur av Karl Marx, hovedsakelig unge barn som passasjerer og last som kun består av sukker og søtsaker, seiler kaptein Anna Planeta rundt i Amsterdams kanaler.

MER INFO | FACEBOOK

Legg igjen en kommentar!

Vær vennlige og konstruktive.