Home » Anbefaling, Arrangement, Film

07.05 – Some Like It Hot

7 mai 2014 Ingen kommentarer

735Some.Hot.720p.1959.mkv.0004Filmen handler om to mannlige musikere som uheldigvis blir øyenvitner til et blodig mafiaoppgjør. Det ender med at de får mafiaen etter seg, for i spritsmuglings- og likvideringsbransjen kvitter man seg som kjent med alle vitner som kan tenkes å ta en telefon til politiet. Da flyktningene finner ut at et jazzorkester mangler to musikere før avreise fra Chicago til Florida, ser de sitt snitt til å komme seg langt vekk. Problemet er bare at orkesteret kun tar inn kvinner. Men med mafiaen i hælene kan man jo ikke la seg stoppe av slike bagateller – man må heller tilpasse seg situasjonen så godt man kan.

MER INFO | FACEBOOK

Legg igjen en kommentar!

Vær vennlige og konstruktive.