Home » Uncategorized

16.05 – Chihiro Og Heksene

15 mai 2014 Ingen kommentarer

Chihiro10 år gamle Chihiro skal flytte til en ny by sammen med foreldrene sine. På vei til deres nye hjem tar faren hennes en snarvei som gjør at de ender opp i en gammel, nedlagt fornøyelsespark. Foreldrene vil utforske stedet, til Chihiros store misnøye, og vandrer lenger inn i parken. Duften av mat lokker dem til en tilsynelatende ubemannet restaurant, og foreldrene forsyner seg grådig av maten i tro om at de kan betale etterpå. Fornøyelsesparken er egentlig et badehus for guder, og som straff for å ha tatt seg til rette blir Chihiros foreldre forvandlet til griser. Chihiro flykter i redsel og ender opp i badehuset der hun møter bestyrerinnen, den onde heksen Yubaba. Der møter hun også den mystiske gutten Haku, som hjelper henne å finne seg til rette i de nye, ukjente omgivelsene. Hun får seg jobb i badehuset og blir kjent med både gode og onde vesener. Kan Chihiro finne veien ut av gudenes verden og få foreldrene sine tilbake?

MER INFO | FACEBOOK

Legg igjen en kommentar!

Vær vennlige og konstruktive.