Home » Anbefaling, Arrangement, Film

12 mai 2014 Ingen kommentarer

storby

STUMFILMKONSERT MED LÌNT: Berlin – Storbyens Symfoni

Vi i Bergen filmklubb er stolte av å kunne meddele et unikt bestillingsverk hvor bergensbandet Línt skal akkompagnere Berlin:Storbyens symfoni. Línt, som er kjent fra det vel beryktede Klangkollektivet, er et fremadstormende og bemerket band i Bergensmiljøet. Kvintetten eksperimenterer fritt med postrock-sjangeren. Gitarbaserte melodier legger grunnlaget, mens musikken ellers karakteriseres av dynamiske symfoniske og avantgardistiske elementer. Lydlandskapene er drømmende og med suggerende komposisjoner bygges det opp et kraftig lydbilde. I mai 2013 slapp de ut sin første EP på Klangkollektivet, og det ryktes om et kommende debutalbum i 2014. Mens vi venter i spenning på albumet er det med stor entusiasme og kriblende mager at vi inviterer til stumfilmkonsert med Línt. Konserten skal i stor grad improviseres. Vi gleder oss!