Home » Anbefaling, Arrangement, Featured, Film, Headline, Nyhet, Uncategorized

22.08 – Åpningsfilm HAISOMMER

18 august 2014 Ingen kommentarer

jaws_speilberg
Vi åpner semesteret med fredagsvisning av Haisommer! Som alle fredagsvisninger er det gratis for medlemmer, og for et medlemskap til 50 kroner får du gå på kino hos oss hele semesteret!

Om filmen:
Sommeren 1975 ble filmen Haisommer sluppet løs på kino. En film med utrolige utfordringer, et langt overgått budsjett og et mangfold av tekniske problemer. Universal studios ville bare få filmen ut og bli ferdig med den. Sommeren var, i 1975, ikke ansett som en tid folk gikk på kino og forventningene var ytterst lave.

Filmen endte opp med å vinne 3 Oscars og ble nominert til årets beste film, ble verdens mest lønnsomme film og grunnla konseptet «summer blockbuster». Så kom og se Haisommer, badesesongen er nesten over uansett!

JAWS. Regi: Stephen Spielberg. USA 1975. Manus: Peter Benchley og Carl Gottleib. Foto: Bill Butler. Musikk: John Williams. Medv.: Roy Scheider, Richard Dreyfuss og Robert Shaw. Engelsk tale, Blueray. Farge. 2 t 4 min.