Home » Anbefaling, Arrangement, Featured, Film

7.09 – Crossing the bridge:the sound of Istanbul

5 september 2014 Ingen kommentarer

Crossing the bridge – the sound of Istanbul reiser den tysk-tyrkiske regissøren Fatih Akin sammen med Einsturzende Neubaten-bassisten Alexander Hacke til Istanbul.

Hacke får et hektisk møte med Istanbuls musikkscene, en scene som er like mangfoldig som byens kultur forøvrig. Byens historie og påvirkning fra både Østen og Vesten har gitt grobunn for en stolthet på vegne av egen musikktradisjon, og samtidig en åpenhet for påvirkning utenfra.Hackes reise demonstrerer derfor et vidt musikalsk spenn, fra moderne elektronika, rock, hiphop og til klassisk “arabesque”. Istanbul er i dag reisemål for et utall dj´er, musikere og artister fra hele verden. De reiser for å bli inspirert, og for å oppleve den brutale skjønnheten byen innehar. Med musikken som drivkraft, går denne dokumentaren under huden på verdensmetropolen Istanbul.

Legg igjen en kommentar!

Vær vennlige og konstruktive.