Home » Anbefaling, Arrangement, Film, Nyhet

16.11 – Kortfilmkveld: kvinnelige regissører

15 november 2016 Ingen kommentarer

kortfilmVi gleder oss over å kunne invitere til nok en helaften med kortfilm i Tivoli. Vi ser denne gangen frem til å vise et knippe av våre kortfilmfavoritter – alle laget av kvinnelige regissører.

Kortfilm er, etter vår mening, et spennende og undervurdert format, som er en kunst i seg selv. Kortfilmskaperen skal fortelle mye på kort tid og blir derfor gjerne tvunget til å søke kreative løsninger. Det som skjer «mellom linjene» blir viktig, og de beste kortfilmene drives gjerne mer av karakterer, formspråk og tematikk enn plot og streng narrativ struktur. Lav økonomisk risiko gjør det også mulig for både etablerte og ukjente filmskapere å eksperimentere.

Ettersom vi bare er ute etter det beste, vil filmene være fra forskjellige tiår og representere noe av det flotteste og mest interessante formatet har å by på. Kvelden skal være hyllest til både kvinnelige regissører og til kortfilm som uavhengig kunstform.

Informasjon om filmene: https://www.facebook.com/events/259949917731566/

Legg igjen en kommentar!

Vær vennlige og konstruktive.