Home » Anbefaling, Arrangement, Film, Headline, Nyhet

05.04 – Svart lerret #2: Minifestival for alternativ horror- og ekstremfilm

24 mars 2017 Ingen kommentarer

svart lerretMed minifilmfestivalen SVART LERRET ønsker vi å servere publikum uvanlige filmopplevelser med et knippe alternative filmer som defnitivt skinner best i en mørk kinosal mens natten trekker over Nygårdsgaten.

Andre utgave av Svart Lerret strekker seg som sist over én kveld og består av tre eksklusive filmvisninger innen alternativ horror- splatter- og annen ekstremfilm. Snarere enn å kuratere i nostalgi ønsker vi å se fremover og trekke frem nyere filmtitler som ikke har hatt norsk kinodistribusjon. Filmer vi mener har potensial til å bli morgendagens kultklassikere.

Du er herved invitert til den mørke siden av Tivoli.

The Void (2017):

«There is a hell. This is worse…»

Første film til Svart Lerret er Steven Konstaski og Jeremy Gilleseppies The Void (2017). En kompromissløs Carpenter-inspirert scifi-gorefest laget av horrornerder med forkjærlighet for practical effects og bøttevis med blod.

«Pure Cosmic dread» – Slash film
«A relentless funhouse of gore» – Austin Chronicle

The Lure (2016):

Om en først skal skrive seg inn i filmhistorien, hvorfor ikke gjøre det med et smell (/plask) og slenge noen syngende menneskeetende havfruer inn i mixen?

The Lure (2016) av Agnieszka Smoczynska er ikke bare en utrolig underholdende horrorkomedie – den er også tilsynelatende den første polske musikalen noensinne.

The Greasy Strangler (2016):

The Greasy Strangler har dominert listene for både «Årets beste -» og «Årets verste -» filmer i 2016.

The Greasy Strangler av Jim Hosking har «kultfilm» skrevet over hele skjermen og sparer ikke på campy horroreftekter, nasty kroppsvæsker eller lavpannede pikkvitser.

Om du er fan av anti-humor type «Tim & Eric Awesome Show. Great Job!», «Million Dollar Extreme» og/eller «Napoleon Dynamite» er dette din jam!

Én film 50,-
Tre filmer: 100,-
Semestermedlemsskap: 50,-

OBS! Som ved alle våre vanlige visninger er semestermedlemsskap i Bergen filmklubb påkrevd og selges i døren.