Home » 15.09 – BIFF-snadder

15.09 – BIFF-snadder

BIFF 2017 fb arrangementsheader

Igjen er det duket for Bergen internasjonale filmfestival, BIFF. Tradisjon tro gir vi våre medlemmer mulighet til å meske seg med en av de beste filmene fra årets BIFF-program, allerede noen uker før selve festivalen braker løs. Tittelen holdes som vanlig hemmelig helt frem til visning. Tidligere har vi presentert snikpremierer på Under the Skin, Beasts of the Southern Wild, I’m Still Here, Ulrich Seidls Import Export og Hundedager, oppsiktsvekkende Man tenker sitt, og den svært morsomme Min pappa Toni Erdmann.

BIFF har etablert seg som en av årets viktigste kulturbegivenheter i Bergen. Med tidligere styremedlem i Bergen filmklubb Tor Fosse som programsjef, sikter festivalen fortsatt høyt, med over 120 titler fordelt på ulike program. I år som tidligere satser festivalen sterkt på dokumentarfilmer. Hovedprogrammet vil by på en rekke filmer av høy klasse som kanskje aldri blir å se på norske kinoer igjen samt snikpremierer på etterlengtede kinofilmer. Sett av 26. september til 4. oktober til sterke opplevelser på BIFF.

50kr for medlemmer.
50kr for medlemskap.

350kr for semesterkort: Fri inngang på alle visninger og arrangementer i regi av filmklubben høsten 2017.