Home » BIFF-snadder

BIFF-snadder

Igjen er det duker for Bergen internasjonale filmfestival, BIFF. Tradisjon tro gir vi våre medlemmer en mulighet til å meske seg med en av de beste filmene fra årets BIFF-program allerede noen uker før selve festivalen braker løs. Tittelen holdes som vanlig hemmelig helt frem til visning.

Tidligere har vi presentert snikpremierer på filmer som Under the Skin, Beasts of the Southern Wild, I’m Still Here, Ulrich Seidls Import Export, den svært morsomme Min pappa Toni Erdmann og i fjor viste vi dokumentaren The Work.

BIFF har etablert seg som en av årets viktigste kulturbegivenheter i Bergen. Med tidligere styremedlem i Bergen filmklubb Tor Fosse som programsjef, sikter festivalen fortsatt høyt, med over 150 titler fordelt på ulike program. I år som tidligere satser festivalen sterkt på dokumentarfilmer. Hovedprogrammet vil by på en rekke filmer av høy klasse som kanskje aldri blir å se på norske kinoer igjen samt snikpremierer på etterlengtede kinofilmer.

///

It’s time yet again for the Bergen International Film Festival in September, and as always, we will give you the opportunity to experience one of the festival films weeks before it starts. Which film this is will remain a secret until the film starts. In earlier years we’ve shown Under the Skin, Beasts of the Southern Wild and Toni Erdmann.