Home » Om Bergen filmklubb

Om Bergen filmklubb

Bergen filmklubb er en interesseorganisasjon som arrangerer ukentlige visninger i kinosalen Tivoli, på Det Akademiske Kvarter i Bergen sentrum. Bergen filmklubb er ikke forbeholdt studenter, alle er velkomne på visningene våre! Hvert semester setter filmklubben opp et nytt program – en spennende blanding av gamle klassikere, ukjente skatter, kuriositeter og førpremierer. I tillegg til vanlige filmvisninger setter klubben også opp spesielle arrangementer fra tid til annet, som stumfilmer med levende musikk, filmvisninger med gjesteforelesere og filmquiz.

Medlemskap: 50,-
Billetter: 50,-
A-kort: 350,-

For å kunne gå på visninger må man ha medlemskap i Bergen filmklubb, som kan tegnes ved visningene. Etter at man har blitt medlem har man mulighet for å kjøpe billett til visningene. Medlemskap fører ikke med seg noen forpliktelser. Dagen en kjøper medlemskap er inngangsbilletten inkludert! A-kort gjelder for ett semester og lar deg se så mye film du vil.

e-post: bfkpost (alfakrøll) gmail.com
nett: www.bergen-filmklubb.no

Facebook: www.facebook.com/bergenfilmklubb
Twitter: twitter.com/bergenfilmklubb