Home » Filmquiz

Filmquiz

Tenkeren

Endelig arrangerer Bergen filmklubb byens gjeveste filmquiz igjen, hvor våre medlemmer og andre interesserte inviteres til å teste sine ferdigheter, blant annet ved å identifisere filmklipp og besvare spørsmål av varierende vanskelighetsgrad. Det vil bli spørsmål om alt mellom himmel og jord – så lenge det har noe med film å gjøre. Vet du hvilken film som nylig ble kåret til verdens beste av Sight & Sound, hvordan Channing «Magic Mike» Tanum tjente nok til salt i grøten før han ble skuespiller eller hvilken by som er bakteppe for flest av Woody Allens filmer? Dette er like relevant for filmnerdene som for den gjengse kinogjenger, så kom deg avgårde til byens mest prestisjetunge filmquiz og vis hva du kan!

Vi møtes må Grøndahls på Det akademiske kvarter!